Make up

jane_iredale_logo

Den vackraste makeupen du kan bära är en sund hy. Därför är allt från Jane Iredale en förlängning av hudvård med en helt ny teknologi. Den är så effektiv att den rekommenderas av plastikkirurger och hudläkare. Helt enkelt, makeupen som vårdar din hud!

Jane Iredales Foundations innehåller SPF 20 (titanoxid) och rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning. Mineralerna ger ett omedelbart kemikaliefritt, bredspektrigt solskydd. De är också mycket vattenavvisande. Titanoxidet har dessutom anti-inflammatoriska egenskaper och är speciellt fördelaktig för en känslig hud.

Makeupen är fylld av olika vitaminer, antioxidanter och mineraler såsom granatäppelextrakt, pinjebark, grönt te och alger.  Mineralerna är inerta  och gynnar inte bakterietillväxt. Den är icke komedogen och helt oljefri. Vilket betyder att det passar en aknehud  perfekt!

dream wave mascara

DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass. Silikonbasen ger en exceptionell vidhäftningsfixering vilket gör att mascaran sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota. Mascaran är helt vattenfast (silikonbas) men löses enkelt upp av enbart ljummet vatten, +38°C. Den ultralätta och snabbtorkande formulan ger viktlösa fransar med naturlig fransböjning för en öppen och dramatisk look. DreamWeave är en säker och skonsam mascara, helt utan nickel, som även rekommenderas vid känsliga ögon och till kontaktlinsbärare.

DreamWeave finns i 2 varianter:

Original Lash Magnet Mascara (Black Tube) Lash Construct Serum Mascara (Gold Tube)